Πληροφορίες σχετικά με μας

Το City Car rental έχει μια μακρά ιστορία καινοτομίας στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Πιστεύουμε στην ποιότητα και θα προσφέρουμε το όχημα καλύτερης ποιότητας προς ενοικίαση και επίσης παρέχουμε εξατομικευμένες μεταφορές στους πελάτες μας.

Το οραμά μας

  • Το όραμά μας είναι να είμαστε η κορυφαία και προτιμώμενη εταιρεία ενοικίασης στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα και να προσφέρουμε υπηρεσίες πέρα από την ικανοποίηση και τη ζήτηση των πελατών.
  • Θέλουμε να βοηθήσουμε τους υπαλληλους μας να μεγιστοποιήσουν την αξία ζωής των πελατών μας και να αυξήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας, παρέχοντας παράλληλα μετρήσιμα αποτελέσματα.

Στόχοι

  • Δίνουμε προσοχή στο πελατολόγιο μας παρέχοντας ανώτερη εξυπηρέτηση που υπερβαίνει τις προσδοκίες τους. Κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την αξιοπιστια τους.
  • Είμαστε μια ενοποιημένη ομάδα, όπου πιστεύουμε στη συνεργασία, τον επαγγελματισμό, την επένδυση στους υπαλλήλους μας, την τεχνολογία, την ποιότητα, τη συνεχή μάθηση και τη βελτίωση.
  • Πιστεύουμε με συνέπεια στην αίσθηση της καινοτομίας και της βελτίωσης, καθώς ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους μας να είναι εφευρετικοί και επινοητικοί.
  • Εκτιμούμε τον ρόλο μας στην κοινότητα, όπου αναγνωρίζουμε την ευθύνη και την ευκαιρία να συνεισφέρουμε στην κοινωνία και να κάνουμε μια σημαντική διαφορά.
  • Προσπαθούμε για παγκόσμια φήμη διασφαλίζοντας αποτελεσματική εταιρική προβολή.

Αξίες

Ακεραιότητα : Θα προωθήσουμε όλες τις δεσμεύσεις προς τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας.

Ποιότητα: Η ικανοποίηση των πελατών είναι η κύρια προτεραιότητά μας.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ : Θα διασφαλίσουμε ότι διατηρούμε φροντίδα και υποστηρικτικά περιβάλλοντα εργασίας που ενθαρρύνουν την ανταλλαγή δεξιοτήτων και γνώσεων στην εταιρεία.

Ανάπτυξη : Θα στοχεύσουμε στον συνεχή μοντερνισμό και θα εμπλακούμε σε νέες ιδέες προκειμένου να επιταχύνουμε την οικονομική ανάπτυξη.

Πελάτες : Θεωρούμε τους πελάτες μας σαν επιχειρηματικούς εταίρους. Είμαστε εδώ για να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών σε αυτούς και θα αντιμετωπίσουμε τις επιθυμίες τους ως δικές μας. Θα αυξήσουμε το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα ξεπερνώντας συνεχώς τις προσδοκίες.

Ειλικρίνεια: Εκτιμούμε απόλυτα τη φήμη μας και την ικανοποίηση όλων των πελατών μας και θα εργαστούμε αμετάκλητα για να το υποστηρίξουμε. Όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να συμβούν απροσδόκητα γεγονότα τα οχήματα καταρρέουν χαλάνε / οι εργαζόμενοι αρρωσταίνουν. Όταν προκύψουν αυτά, θα σας ενημερώνουμε και θα εργαζόμαστε όσο το δυνατόν πιο σκληρά για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες σας.

Οι συνεργάτες μας