Τι δεν περιλαμβάνεται στην ενοικίαση μου;

Η βασική ασφαλιστική κάλυψη καθώς και η πλήρης κάλυψη (FDW) δεν περιλαμβάνουν:

– Ζημιές σε τροχούς και ελαστικά του οχήματος

– Σπασμένα κρύσταλλα (παρμπρίζ και πλαϊνά παράθυρα)

– Ζημιές στο κάτω μέρος του οχήματος

– Ζημιές ή βλάβες στα μηχανικά μέρη που υποδηλώνουν κακή χρήση

– Δαπάνες που θα προκύψουν από ανεφοδιασμό με λάθος καύσιμο

– Κόστος καταστροφής ή απώλειας κλειδιού του οχήματος

– Απώλεια ρεζέρβας και σχετικών εργαλείων του οχήματος

– Απώλεια τριγώνου ασφαλείας και πυροσβεστήρα

– Καταστροφή ή απώλεια καλύμματος χώρου αποσκευών

– Ζημιές στο εσωτερικό

– Υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού σε περίπτωση που το όχημα επιστραφεί με υπερβολικά βρώμικο εσωτερικό

– Διαχειριστικά έξοδα ατυχήματος σε περίπτωση υπαιτιότητας του ενοικιαστή

Γιατί είναι απαραίτητη η πιστωτική κάρτα κατά την ενοικίαση;

Ο ενοικιαστής θα πρέπει να προσκομίσει μια πιστωτική κάρτα (credit card) VISA, Master Card ή American Express για λόγους εγγύησης, ανεξαρτήτως του τρόπο καταβολής του μισθώματος. Με την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου δεσμεύεται το ποσό ευθύνης ανά κατηγορία, στην πιστωτική κάρτα. Εφόσον το όχημα επιστραφεί χωρίς ζημίες, το ποσό αυτό αποδεσμεύεται στο ακέραιο. Σε διαφορετική περίπτωση χρεώνεται το ύψος της ζημίας έως και το σύνολο του ποσού ευθύνης.

Υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων;

Στις περισσότερες περιπτώσεις όχι. Περιορισμός ημερήσιων χιλιομέτρων υπάρχει μόνο για:

  • – ενοικιάσεις μέχρι 3 ημερών (όλες οι κατηγορίες)

Ο περιορισμός ορίζεται στα 150km/ημέρα.

Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης

Για να ακυρώσετε μια επιβεβαιωμένη κράτηση, στείλτε μας e-mail ή τηλεφωνήστε μας στο +30 2310202029. Το τμήμα κρατήσεων θα εξετάσει το αίτημα ακύρωσης εντός 3 ημερών και θα σας ενημερώσει μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για την επιστροφή χρημάτων που έχετε πληρώσει για την επιβεβαιωμένη σας κράτηση. Λάβετε υπόψη σας ότι ισχύει πολιτική ακύρωσης και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χάσετε την προκαταβολή σας.

Σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης, με τίτλο:

100% επιστροφή χρημάτων που πληρώνετε εκ των προτέρων, εφόσον η ακύρωση γίνει 21 ημέρες πριν την άφιξη,

50% επιστροφή, εφόσον η ακύρωση γίνει 15 με 21 ημέρες πριν την άφιξη,

30% επιστροφή εφόσον η ακύρωση γίνεται 7-14 ημέρες πριν την άφιξη,

Δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων εάν η ακύρωση γίνει λιγότερο από 7 ημέρες πριν από την παραλαβή ή μη εμφάνιση.

Πως μπορώ να ακυρώσω ή να τροποποιήσω μία κράτηση;

Αν έχετε πραγματοποιήσει μια κράτηση απευθείας μέσω του www.citycars.gr και επιθυμείτε να ακυρωθεί ή να τροποποιηθεί,μπορείτε να το κάνετε με το προσωπικό σας κωδικό κράτησης που παραλάβατε κατά την διάρκεια της κράτησής σας σε αυτήν την σελίδα (Αλλαγή/Ακύρωση κράτησής).

Για να ακυρώσετε μια επιβεβαιωμένη κράτηση, στείλτε μας e-mail ή τηλεφωνήστε μας στο +30 2310202029. Το τμήμα κρατήσεων θα εξετάσει το αίτημα ακύρωσης εντός 3 ημερών και θα σας ενημερώσει μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για την επιστροφή χρημάτων που έχετε πληρώσει για την επιβεβαιωμένη σας κράτηση.

Μπορώ να οδηγήσω εκτός δρόμου;

Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα επιτρέπεται να οδηγούνται σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Ζημιές που τυχόν να προκληθούν από οδήγηση σε χωματόδρομους ή εκτός δρόμου γενικότερα (τροχοί, ελαστικά, κάτω μέρος) δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια.

Ποία είναι η πολιτική σχετικά με το κόστος των παιδικών καθισμάτων;

Τα παιδικά καθίσματα απαιτούνται στην Ελλάδα και είναι ελεύθερα διαθέσιμα από εμάς. Εάν χρειάζεστε ένα ή περισσότερα, πρέπει να μας ενημερώσετε. Για λόγους ασφαλείας, τοποθετείτε τα παιδικά καθίσματα ασφαλείας μόνοι σας. Εάν τα φέρετε πολύ λερωμένα ή κατεστραμμένα, πρέπει να τα πληρώσετε.

Μπορώ να ταξιδέψω εκτός Ελλάδος;

Η οδήγηση εκτός του Ελληνικού Κράτους δεν επιτρέπεται χωρίς την έγκριση της City Car Rental.

Ποιες ώρες μπορώ να παραλάβω ή να επιστρέψω ένα ενοικιαζόμενο όχημα;

Τα ωράρια λειτουργίας της City Car Rental είναι από τις 9:00 έως τις 20:00. Μπορείτε ωστόσο να παραλάβετε ή να παραδώσετε ένα όχημα και εκτός των παραπάνω ωραρίων με πρόσθετη χρέωση 20€.

Με ποιους τρόπους και πότε μπορώ να πληρώσω την ενοικίαση μου;

Για να κάνετε κράτηση, ακολουθήστε τα βήματα στην ιστοσελίδα του City Car Rental. Σε κάθε βήμα πρέπει να συμπληρώσετε τις προσωπικές πληροφορίες σχετικά με την κράτηση. Παρακαλούμε συμπληρώστε τα ακριβή στοιχεία σας. Για να ολοκληρωθεί η κράτηση σας θα πρέπει να προπληρώσετε την προκαταβολή με τραπεζική κατάθεση ή PayPal το ποσό της ενοικίασης. Κατά την παραλαβή του οχήματος πληρώνετε για όλες τις πρόσθετες παροχές, αν υπάρχουν, με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή μετρητά.

Από πού αλλού μπορώ να παραλάβω το αυτοκίνητο, εκτός των γραφείων της City Car Rental;

Η City Car Rental σας παρέχει τη δυνατότητα να παραλάβετε ή να επιστρέψετε το ενοικιαζόμενο όχημα σε επιλεγμένες τοποθεσίες εκτός των γραφείων μας ή των αεροδρομίων (π.χ. ξενοδοχείο, λιμάνι, σιδηροδρομικό σταθμό, σταθμό ΚΤΕΛ).Αυτή υπηρεσία έχει ένα επιπλέον κόστος.

Ποιοι μπορούν να ενοικιάσουν ένα αυτοκίνητο από τη City Car Rental;

Δικαίωμα ενοικίασης έχουν άτομα ανεξαρτήτου εθνικότητας, κάτοχοι άδειας οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες τη στιγμή της ενοικίασης και ηλικίας από 23 έως 70 ετών.

Ποια είναι τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσω στο γραφείο ενοικίασης;

Κατά την παραλαβή του οχήματος ο οδηγός θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, Ευρωπαϊκή ή Διεθνή Άδεια Οδήγησης σε ισχύ για τουλάχιστον 12 μήνες και μια Πιστωτική Κάρτα VISA, Master Card ή American Express για λόγους εγγύησης.

Ποια είναι η ελάχιστη και η μέγιστη διάρκεια ενοικίασης αυτοκινήτου

Η μίσθωση των αυτοκινήτων υπολογίζεται σε 24 ώρες, κάθε επιπλέον καθυστέρηση χρεώνεται σε μία επιπλέον ημέρα.

Τι αυτοκίνητα μπορώ να ενοικιάσω;

Η City Car Rental σας παρέχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα σύγχρονων αυτοκινήτων κάθε κατηγορίας. Διαθέσιμα είναι οχήματα με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, βενζινοκίνητα και πολυθέσια με έως 9 θέσεις. Δείτε μερικά από τα αυτοκίνητα μας στη λίστα του στόλου μας.

Για να κάνετε Κράτηση

Χρησιμοποιήστε την φόρμα κράτησης. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία στην φόρμα κράτησης. Απαραίτητα στοιχεία είναι ο τύπος αυτοκινήτου που θέλετε να μισθώσετε, η ηλικία του οδηγού, το κινητό σας τηλέφωνο και η ακριβή ώρα και ημέρα άφιξης και αναχώρησης προκειμένου να προσδιορίσουμε το κόστος της ενοικίασης του αυτοκινήτου. Η εταιρεία City Car Rental θα ανταποκριθεί στο email σας το αργότερο μέσα στις επόμενες ώρες. Εάν δεχθείτε την προσφορά μας, θα λάβετε την επιβεβαίωση της κράτησης. Προσοχή. Η κράτηση σας ισχύει μόνο όταν έχετε λάβει από εμάς την επιβεβαίωση κράτησης. Εάν χρειάζεστε παιδικό κάθισμα, παρακαλώ γράψτε το στις παρατηρήσεις. Εάν θέλετε να νοικιάσετε το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο και να το επιστρέψετε σε άλλο μέρος, γράψτε το επίσης στις παρατηρήσεις. Εάν θέλετε το αυτοκίνητο την ίδια ημέρα, καλέστε μας στο (0030) 2310 202 029 ή στο (0030) 693 981 8182. Θα απαντήσουμε στην τηλεφωνική σας κλήση για να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες το 24ωρο.

Διαδικασία Παραλαβής-Παράδοσης

Ο υπάλληλος μας θα βρίσκεται στο σημείο συνάντησης και στην ώρα που καθορίστηκε για την παράδοση και την παραλαβή του αυτοκινήτου κατόπιν συμφωνίας.
Αφού συμπληρώσει το μισθωτήριο συμβόλαιο, θα πληρώσετε το συμφωνηθέν ποσό χωρίς καμία κρυφή χρέωση ή άλλες επιβαρύνσεις.
Η κατάσταση του αυτοκινήτου που θα νοικιάσετε θα είναι άριστη και το αυτοκίνητο τεχνικά ελεγμένο.
Κατά την παράδοση του αυτοκινήτου από τον υπάλληλο μας προς εσάς ζητήστε να αναγράψει προσεκτικά στις παρατηρήσεις του μισθωτηρίου συμβολαίου κάθε ζημιά ή σημάδι που μπορεί να έχει το αυτοκίνητο από προηγούμενες μισθώσεις.
Ο υπάλληλος μας θα σας περιμένει για να σας παραδώσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.