Είμαστε ακόμα ανοιχτοί

Θέλουμε ακόμα να ανταποκριθούμε στην ευθύνη μας εξυπηρετώντας μας οι πελάτες.

Η ευημερία των πελατών και των υπαλλήλων μας είναι κορυφαία προτεραιότητα. Με τα συνεχή νέα σχετικά με το coronavirus (COVID-19), αυτά είναι τα βήματα που κάνουμε:

– Παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση και ακολουθούμε τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των εθνικών μας υπηρεσιών υγείας, και ακολουθούμε προσεκτικά τις συστάσεις τους.

– Στο City Car Rental Θεσσαλονίκη λαμβάνουμε πάντα σοβαρά υπόψη τον καθαρισμό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην παρακολούθηση ολοκληρωμένων διαδικασιών καθαρισμού των οχημάτων μας – μέσα και έξω. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτές οι διαδικασίες είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

– Διδάσκουμε διεξοδικά στο προσωπικό μας τηρώντας τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, καθώς και των εθνικών υπηρεσιών υγείας. Διδάσκουμε ειδικά στο προσωπικό να μείνει στο σπίτι εάν έχει συμπτώματα.

– Σας συνιστούμε να μην κάνετε χειραψίες και να δώσετε εντολή σε όλους να κρατήσουν μια επιπλέον απόσταση.

– Όπου είναι δυνατόν, έχουμε τοποθετήσει απολυμαντικά χεριών για τους πελάτες μας.

Αλλαγή / ακύρωση κράτησης

Κατανοούμε ότι τα ταξιδιωτικά σχέδια μπορούν να αλλάξουν και στοχεύουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο χρήσιμοι. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας, μπορείτε να το κάνετε στο δικό μας δικτυακός τόπος , εάν έχετε κάνει κράτηση απευθείας σε εμάς.

Εάν είστε άρρωστοι ή υποθέσετε ότι έχετε μολυνθεί, μην εμφανίζεστε στις τοποθεσίες μας.

Όπως πάντα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εξυπηρέτηση πελατών: +30 2310 202 029 Οι ώρες λειτουργίας μας είναι 9 π.μ. – 7 μ.μ. κάθε μέρα.