EUR
ESPA PDF GR

Blog

Economy Cars

Fiat Panda

Όταν έχετε έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό και προσπαθείτε να εξοικονομήσετε, θα πρέπει να επιλέξετε οικονομικά αυτοκίνητα, καθώς έχουν συνήθως τη χαμηλότερη τιμή. Τα οικονομικά αυτοκίνητα μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για μεγάλες βόλτες και αν έχετε περισσότερα από τρία άτομα, καθώς αυτά τα αυτοκίνητα είναι γενικά πολύ μικρά σε μέγεθος, κινητήρα και έχουν περιορισμένα χαρακτηριστικά. Το Fiat Panda (Κατηγορία Β) είναι μια καλή επιλογή για μια οικονομική βόλτα στη πόλη.

Compact Cars

Seat Ibiza

Εάν έχετε τη δυνατότητα για έναν ελαφρώς μεγαλύτερο προϋπολογισμό στο όχημά σας, η επιλογή ενός μεσαίου και όχι οικονομίκου αυτοκινήτου θα ήταν καλή απόφαση. Αυτά τα οχήματα δεν είναι πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος, αλλά θεωρούνται υψηλότερης κατηγορίας για τη κατηγορία των προσφερόμενων αυτοκινήτων. Στη τιμή αξίζει να πληρώσετε λίγο παραπάνω για άνεση κατά την οδήγηση. Το Seat Ibiza (Κατηγορία Γ) είναι μια καλή επιλογή για μεσαίου τύπου αυτοκινήτου προς ενοικίαση.

Full Size Cars

Fiat Tipo

Τι θα λέγατε για ένα Fiat Tipo ή ένα Skoda Octavia; Αυτά τα οχήματα και άλλα εμπίπτουν στα αυτοκίνητα πλήρους μεγέθους για την καλή τους φήμη. Όντως ευρύχωρα αυτοκίνητα, με ομαλή οδήγηση, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος εδώ. Ένας άλλο υπέρ αυτής της κατηγορίας είναι το γεγονός ότι η κατανάλωση καυσίμου παραμένει εντός του αποδεκτού εύρους.

SUVs

Seat Arona

Ιδανικό για οδικό ταξίδι το Σαββατοκύριακο με την οικογένεια, η κατηγορία SUV μπορεί να είναι η καλύτερη Λύση για σας. Τα SUV υποδιαιρούνται σε κατηγορίες ανάλογα με το μέγεθός τους, από μεσαίου μεγέθους, τυπικό έως πλήρες μέγεθος. Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που ταξιδεύουν και τον απαιτούμενο χώρο, μπορείτε να αποφασίσετε ποιο θα επιλέξετε. Το Seat Arona (Κατηγορία F) είναι μια καλή επιλογή για ενοικίαση αυτοκινήτου οταν διανύουμε μεγάλες αποστάσεις.

Τώρα που έχετε τις πληροφορίες για κάποιες από τις κατηγορίες, η καλύτερη κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτου παραμένει κατα πολύ εξαρτώμενη από τον τύπο ταξιδιού που θα κάνετε, την οικονομική σας ευχέρεια και τον αριθμό των επιβατών που θα ταξιδέψουν μαζί σας. Στη City Car Rental θα βρείτε τις καλύτερες τιμές για όλες τις παραπάνω κατηγορίες και πολλά άλλα.

Αίρεται η καραντίνα για ταξιδιώτες από Ευρωπαϊκή Ενωση και πέντε ακόμη χώρες που έχουν εμβολιαστεί ή επιδεικνύουν αρνητικό τεστ. Ποια αεροδρόμια θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Τι είπε στο Reuters στέλεχος του υπουργείου Τουρισμού.

Πηγή: euro2day.gr

Η Ελλάδα σχεδιάζει να άρει τους περιορισμούς καραντίνας από την επόμενη εβδομάδα για ταξιδιώτες από την Ευρωπαϊκή Ενωση και πέντε ακόμη χώρες, οι οποίοι θα έχουν εμβολιαστεί ή έχουν αρνητικό τεστ για Covid-19, δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος, σύμφωνα με το Reuters.

«Θα άρουμε σταδιακά τους περιορισμούς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενόψει ανοίγματος του τουρισμού στις 14 Μαΐου», δήλωσε στο πρακτορείο υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Τουρισμού. 

Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες αλλά και οι ταξιδιώτες από Ηνωμένες Πολιτείες, Βρετανία, Σερβία, Ισραήλ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα μπορούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα μέσω των αεροδρομίων Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Χανίων, Ρόδου, Κω, Μυκόνου, Σαντορίνης και Κέρκυρας, καθώς και οδικώς, από δύο συνοριακούς σταθμούς. 

Οι ταξιδιώτες από τις χώρες αυτές δεν θα υπόκεινται σε καραντίνα, εάν αποδείξουν ότι έχουν λάβει δύο δόσεις εμβολίου κατά της Covid-19 ή επιδείξουν αρνητικό τεστ PCR που έχει διενεργηθεί 72 ώρες πριν την άφιξή τους. Σημείωσε πάντως ότι οι τουρίστες θα υπόκεινται στους εγχώριους περιορισμούς του lockdown. 

Αυτό ήταν το νέο σύνθημα που εισήγαγε ο υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας – Χάρι Θεοχάρης – στο μεγάλο εικονικό συνέδριο του ταξιδιωτικού εμπορίου, ITB, χθες.

The 2021 slogan from Greece. Image – © GNTO 2021

Ο υποκείμενος λόγος για το σύνθημα;

Σύμφωνα με τον Θεοχάρη το μόνο που θέλετε είναι Greece και θα ξαναδώσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Με αυτήν την ανακοίνωση, είπε ότι η Ελλάδα σχεδιάζει να ανοίξει για τουρισμό στις 14 Μαΐου th . Ωστόσο, αυτή η ημερομηνία ενδέχεται να προσαρμοστεί και να μην είναι λιτή, επομένως προσέξτε την κράτηση πολύ κοντά σε αυτήν την ημερομηνία. Ίσως να χρειαστεί να μετακινήσετε τις διακοπές σας πίσω εάν παρουσιαστούν προβλήματα στον προγραμματισμό ή εάν υπάρχει αύξηση των περιπτώσεων. Μια καλοκαιρινή κράτηση φαίνεται όλο και περισσότερο να είναι ένα ασφαλές στοίχημα.

Τούτου λεχθέντος, η Ελλάδα υπήρξε μια από τις ιστορίες επιτυχίας. Κατάφερε να περιορίσει τις περιπτώσεις και οι νοσηλείες είναι πολύ χαμηλότερες από ό, τι σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες με παρόμοιους πληθυσμούς.

Όταν η Ελλάδα ανοίξει ξανά για ταξίδια, ποιοι περιορισμοί θα ισχύουν για τους εισερχόμενους επισκέπτες;

Ο υπουργός είπε ότι οι τουρίστες θα είναι ευπρόσδεκτοι εάν αποδείξουν ότι έχουν εμβολιαστεί, μπορούν να αποδείξουν (σημείωμα γιατρού;) ότι φέρουν σωματίδια (σημείωμα γιατρού;) ή ότι έχουν κάνει αρνητικό .

Οι επισκέπτες θα εξακολουθούν να υπόκεινται σε τυχαίες δοκιμές σε όλα τα σημεία εισόδου στη χώρα, αλλά αυτό θα πραγματοποιηθεί σε γρήγορες δοκιμές και όχι σε PCR, οι οποίες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για την επεξεργασία, οπότε δεν πρέπει να κρατείτε πολύ καιρό στο σημείο εισόδου σας.

Η ανθρωπότητα βιώνει μια παγκόσμια πανδημία, μια άνευ προηγουμένου κρίση, έναν αόρατο εχθρό. Πρέπει να παραμείνουμε υγιείς και ασφαλείς, και συνεχίζουμε … ταξιδεύουμε … ονειρεύομαι … και κάνουμε σχέδια για την επόμενη μέρα. Προς το παρόν προετοιμάζουμε και σχεδιάζουμε για όλους εσάς … μια έκπτωση το καλοκαίρι του 2021 … γιατί το ταξίδι συνεχίζεται!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τώρα μέσω της εταιρείας City Car Rental έχετε την επιλογή και την ευελιξία να κάνετε τις διακοπές σας μαζί μας ξανά όταν είστε έτοιμοι. Κάντε κράτηση αυτοκινήτου για το επόμενο ταξίδι σας στη Θεσσαλονίκη, επωφεληθείτε από τις μειωμένες τιμές μας, οι οποίες σας επιτρέπουν να εξασφαλίσετε την προκαταβολή σας σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης της κράτησής σας, μέσω μοναδικού κουπονιού 18 μηνών στην ίδια τιμή, για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας .

Νοικιάσαμε ένα αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση για σε μια πραγματικά καλή τιμή. Ο Χρήστος ήταν πραγματικά ευγενικός και αναβάθμισε το αυτοκίνητό μας χωρίς χρέωση, ώστε να μπορούμε να χωρέσουμε όλες τις αποσκευές μας. Ήταν επίσης πολύ εύκολο να παραλάβουμε και να το επιστρέψουμε το αυτοκίνητο μας. Συστήνω ανεπιφύλακτα την City Car Rental Thessaloniki.

Πάντα διαδίδω για την υπέροχη εξυπηρέτηση σας και τις φθήνες τιμές χωρίς κρυφό κόστος που προσφέρετε και θα συνεχίσετε να το κάνετε. Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους πολύ σύντομα και μόλις μπορέσω να ξάνα ταξιδέψβ θα Ξάνα κάνω κράτηση αυτοκινήτου απο εσάς χωρίς δεύτερη σκέψη

CITY CAR RENTAL, είναι μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργεί στη Βόρεια Ελλάδα και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Απολαύστε τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο εύκολα και γρήγορα!

Car Rental Θεσσαλονίκη Ελλάδα, με διακριτικό τίτλο City Car rental  ενοικιάσεις αυτοκινήτων εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.. Είναι γνωστή για την ποιότητα και τις ασυναγώνιστες τιμές στον κλάδο ενοικίασης/αυτοκινήτων. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση, έχει ως προτεραιότητα να προσφέρει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας λύσεις μετακίνησης για διακοπές ή επαγγελματικές ανάγκες, σε οικονομική τιμή.
Ο στόλος μας καλύπτει μια πολύ μεγάλη γκάμα από νέα μοντέλα αυτοκινήτων. Με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, βενζινοκίνητα ή με πετρέλαιο, ανοιχτά οχήματα, τζιπ και SUV καθώς και πολυτελή αυτοκίνητα για την κάλυψη όλων των απαιτήσεων Τα αυτοκίνητά μας ελέγχονται εξονυχιστικά πριν την παράδοση τους στον πελάτη και διαθέτουν 24η οδική βοήθεια για την πλήρη ασφάλεια σας.

Είναι πάντα ευχαρίστα να νοικιαζουμε αμάξι από σας, τέλεια εξυπηρέτηση και τέλεια αυτοκίνητα. Την επόμενη φορά που θα ξανα συναντηθούμε στη Θεσσαλονίκη, έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους γνωστούς και φίλους μας να σας προτιμήσουν.

Powered by City Car Rental © 2021 - Car Rental Company
Credit-Card

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

This site uses cookies. By continuing to browse you accept their use. Further Information