EUR

Διακοπές στην Χαλκιδική

Διακοπές στη Χαλκιδική της Βόρειας Ελλάδας Μπορεί να Αποτελέσει μια Ευχάριστη Έκπληξη

Υπάρχουν πολλοί δημοφιλείς προορισμοί αξίζει να επισκεφθεί κανείς στη Βόρεια Ελλάδα. Όμως, η Χαλκιδική είναι ο τόπος που λαμβάνει αυξανόμενο αριθμό τουριστών. Η Χαλκιδική βρίσκεται στην ακτή του Αιγαίου Πελάγους και η μικρή περιοχή είναι γεμάτη από παραθαλάσσια θέρετρα. Ο τουριστικός προορισμός φαίνεται σαν τρία πόδια αν κοιτάξει κανείς από πάνω (κάποιοι θα έλεγαν 3 δαχτυλίδια) που προεξέχουν στη θάλασσα. Πρέπει κάποιος να πάρει πτήση για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για να φτάσει στη χερσόνησο και να ενοικιάσει αυτοκίνητο από τη City Car Rental. Υπάρχουν πολλές επιλογές αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη που μπορείτε να ενοικιάσετε, αλλά τα Premium αυτοκίνητα είναι τα πιο συναρπαστικά.

Τυπικές Βίλες Ευρωπαϊκού Στυλ

Οι βίλες προς ενοικίαση στη Χαλκιδική θα είναι κυρίως μεγάλες με 4-5 υπνοδωμάτια και πολλά μπάνια. Μπορείτε να πάρετε όλη την οικογένεια σας ή μια μεγάλη ομάδα φίλων και να μείνετε άνετα. Μπορείτε να βρείτε βίλες που είναι πλήρως επιπλωμένες και η κουζίνα επίσης εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεστε για να μαγειρέψετε το δικό σας φαγητό κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Επειδή έχετε επιλέξει ένα παραθαλάσσιο θέρετρο για αυτές τις διακοπές, επιλέξτε μία από τις ιδιοκτησίες στη Χαλκιδική που βρίσκεται ακριβώς πάνω στο μέτωπο της θάλασσας. Οι παροχές που παρέχονται είναι στο ίδιο επίπεδο με παρόμοια καταλύματα που παίρνετε οπουδήποτε στην Ευρώπη. Παρέχουν λευκά είδη και τηλεόραση με DVD player για διασκέδαση κ.λπ. Ελέγξτε τους όρους ενοικίασης αυτών των ιδιοκτησιών στη Χαλκιδική online και κάντε την κράτηση. Η τεχνολογία σας επιτρέπει να έχετε μια δίκαιη άποψη του μέρους στο Google Maps. Έτσι, θα υπάρχουν πολύ λίγες εκπλήξεις όταν φτάσετε.

Δραστηριότητες στη Χαλκιδική

Ανάλογα με το συγκεκριμένο ενδιαφέρον σας μπορείτε να περάσετε τις διακοπές σας στη Χαλκιδική. Αφού έχετε επιλέξει και εγκατασταθεί σε μία από τις βίλες προς ενοικίαση στη Χαλκιδική, τα ήρεμα νερά του Αιγαίου Πελάγους θα σας καθηλώσουν. Η θέα από το μπαλκόνι της βίλας θα είναι άλλος ένας τρόπος να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον χρόνο. Αλλά αν θέλετε να εξερευνήσετε τα πέριξ, υπάρχουν ιστορικά αξιοθέατα στα νησιά. Η Σπηλιά των Πετραλώνων είναι μια τέτοια αξιοθέατο που οι τουρίστες ποτέ δεν παραλείπουν.

Αν καταφέρετε να δείτε μερικές από τις εκκλησίες στα νησιά, αφιερώστε χρόνο και μάθετε την ιστορία τους. Μερικές έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες που συνδέονται με αυτές, όπως η μετατροπή τους σε τζαμιά και στη συνέχεια η επανακτήση τους από τη χριστιανική πίστη αργότερα.

Εστιατόρια

Ποτέ δεν θα είστε μακριά από ένα εστιατόριο στη Χαλκιδική. Όπως σε κάθε τουριστικό προορισμό, τα θέρετρα έχουν τα δικά τους εστιατόρια και μπορείτε να βρείτε ποικιλία κουζινών εκεί. Οι τοπικές προετοιμασίες και το τοπικά παραγόμενο κρασί είναι αρκετά δημοφιλή μεταξύ των τουριστών. Δοκιμάστε τα τουλάχιστον μία φορά για να αποκτήσετε την εμπειρία.

Γενικά ένας καλός τόπος για διακοπές, η Χαλκιδική θα πρέπει να είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας αν θέλετε να έχετε εκείνο το χαλαρό και ξεκούραστο χρόνο· χωρίς χρονοδιαγράμματα και χωρίς να βιάζεστε μέσα στην κίνηση.

Αν σχεδιάζετε να περάσετε μια εκτεταμένη διακοπές εδώ και να ταξιδέψετε σε όλη τη Χαλκιδική μπορείτε να αναζητήσετε τη City Car Rental και δεν θα απογοητευτείτε.

City Car Rental © 2024 | All Rights Reserved | Powered by Rent a Car
Credit-Card

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Cardlink e-Commerce" της Cardlink και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Επιλέξτε Ημερομηνίες
Επιλέξτε Ημερομηνίες
Επιλέξτε Ημερομηνίες